Brigitos Valantinaitės laiškas

Labai daug prisiminimų, nutikimų įvykę Balsių pagrindinėje mokykloje. Šioje mokykloje mokiausi nuo 2005 metų, pradėjau eiti į 0 klasę. Tuo metu Balsių mokykla turėjo padalinį – Rimšonių pradinę mokyklą, kurioje pabaigiau 4 klases. Mano pradinių klasių mokytoja buvo Vaida Gruzdienė, kuriai norėčiau padėkoti už tai, jog apie pradinių klasių laikotarpį ir apie mokytoją turiu tik šilčiausius prisiminimus. Nuo 5 klasės ėjau jau į Balsių pagrindinę mokyklą, mokiausi iki 8 klasės, baigiau 2014 metais.

Nors mano gyvenime buvo dvi vidurinės mokyklos, tačiau Balsių/Rimšonių mokykla visada išliks širdžiai mieliausia, nes ten praleidau daugiausiai laiko.  Taip pat labai noriu padėkoti klasės auklėtojai Dovilei Ušinskienei, kuri visais gyvenimo klausimais pagelbėdavo, globodavo. Ji iš tiesų viena geriausių savo srities specialisčių, kuri gilindavosi į mūsų išgyvenimus ir paauglystės išdaigas ne paviršutiniškai, o pasitelkusi psichologijos žinias. Džiaugiuosi, kad šią – ugdymo - veiklą ji ir toliau tęsia, linkiu nesustoti! Su  tokia auklėtoja laikas, praleistas šioje mokykloje, buvo labai prasmingas. Mūsų klasė visuomet būdavo vieninga, auklėtoja sugebėdavo mus suburti, įtraukti į veiklas. Vienas iš ryškiausių atsiminimų yra kalėdiniai karnavalai, kuriems labai intensyviai ruošdavomės. Būtent tokios veiklos skatino mūsų kūrybiškumą. Už tai dėkoju auklėtojai!

Dar norėčiau paminėti ir lietuvių kalbos mokytoją Reginą Stonkuvienę. Pamokos jos kabinete buvo ne tik lietuvių kalbos pamokos: tas 45 minutes ji sugebėdavo taip įprasminti, sudominti mus, kad, pasibaigus pamokai, pokalbiai kartais net užsitęsdavo. Ačiū jai už išmintį!

 Noriu pasidžiaugti ir užklasinėmis veiklomis, kuriomis teko užsiimti. Viena iš jų - tai šokių būrelis, kurį vesdavo Rūta Kuizinaitė (dabar Petravičienė). Ačiū jai už rūpestį ir suteiktas geras emocijas!

Apibendrindama visą mokykloje praleistą laikotarpį galiu pasakyti, kad labai džiaugiuosi šia mokykla iki šiol. Linkiu gyvuoti dar ilgai ilgai!

 

Su šilčiausiais linkėjimais,

Buvusi Balsių pagrindinės mokyklos mokinė

Brigita Valantinaitė,

2022-05-27

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos