Rajoninė virtuali mokyklos lango puošybos paroda „Pasaulis kitaip“, skirta paminėti Pasaulinę autizmo supratimo dieną

  • Paskelbė : Dovilė
  • Paskelbta: 2022-04-01
  • Kategorija: Renginiai

Balandžio 2-ąją visame pasaulyje minima Autizmo supratimo diena. Šios dienos tikslas- atkreipti visuomenės dėmesį, suprasti ir palaikyti žmones, turinčius autizmo sutrikimą, bei jų šeimas. Visame pasaulyje  ši diena minima naudojant mėlyną spalvą.

Mūsų mokykloje jau tapo tradicija, kad šią dieną minime ne tik papuošdami mokyklą mokinių darbeliais, piešiniais, kuriuose dominuoja mėlyna spalva, bet ir kalbėdami apie supratingumą, vienybę, apie tai, jog mums svarbus kiekvienas.  Ši diena būna tokia, kai į pasaulį pažvelgiame kiek kitaip, taip, kaip į jį žvelgia autizmo „dovaną“ turintys vaikai ir suaugusieji.

Šiemet kvietėme visų rajono mokyklų komandas dalyvauti mūsų organizuotoje mokyklos lango puošybos parodoje  „Pasaulis kitaip“. Labai džiaugiamės, kad puošdami savo mokyklos langą, kartu su mumis šią dieną minėjo mokytojai ir mokiniai iš Linkuvos gimnazijos, Linkuvos specialiosios mokyklos, Lygumų pagrindinės mokyklos bei Balsių pagrindinės mokyklos. Pasigrožėkime jų nuostabiais darbais mūsų mokyklos facebook puslapyje bei svetainėje.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos