Paskutinio skambučio ir mokslo metų uždarymo šventė 5-10 klasių mokiniams

  • Paskelbė : Dovilė
  • Paskelbta: 2023-06-16
  • Kategorija: Renginiai

Kaip ir kasmet su mokykla atsisveikina vis kiti mokiniai. Kokie jie bebūtų skirtingi, bet atsisveikinimo nuotaikos būna panašios – pritilę balsai, veiduose nerimas, rankose gniaužomos gėlės.

Atvykusius dešimtokus visa mokyklos bendruomenė pasitiko plojimais, jie kartu su auklėtoja Dalia Čeponiene keliavo į papuoštą klasę, kurioje jau laukė pirmoji mokytoja Aušra Juciuvienė. Abi mokytojos pravedė paskutines pamokas, skirtas šiems mokiniams šioje mokykloje.

Po abiejų mokytojų išsakytų gražių žodžių mūsų mokyklos pirmokai, skambant paskutiniam skambučiui (primenančiam, kad šį garsą keturiolika jaunų žmonių girdi šioje mokykloje paskutinį kartą) dešimtokus atlydėjo į mokyklos amfiteatrą. Ten jų laukė mokytojai, tėvai, mokiniai.

Nuotaikingą šventę savo palinkėjimais, gražiais pasirodymais sukūrė 1-os, 5 – 9 klasių mokiniai. L. Šibirkštienė tėvelių vardu dėkojo mokytojams už tai, kad šie visus dešimt metų rūpinosi jų vaikais.

Sveikinimo žodį tarė bei sėkmės linkėjo mokyklos direktorė Virginija Tumėnienė, auklėtoja Dalia Čeponienė ir pirmoji mokytoja Aušra Juciuvienė.

Dešimtos klasės mokiniai, perskaitę testamentą, dar kartą padėkojo mokytojams ir, nešini savo klasės gėlės žiedu, atsisveikino su mokykla - jį pakabino ant mokyklos medžio.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos