Evelinos Kučaitės laiškas

Niekas iki šiol nesukelia stipresnės emocijos nei jaučiama nostalgija Balsių pagrindinei mokyklai. Kiekvieną kartą, važiuojant pro ją, apima didžiulis ilgesys. Juk tiek daug gražių dienų ten būta! Dar ir šiandien aplanko prisiminimai apie smagiąsias ,,Sniego Gniūžtės“ stovyklas, kada  turėjom galimybę susipažinti su kitų rajonų vaikais ir užsiimti bendra veikla, kuri suteikdavo daug juoko ir smagių prisiminimų. Taip pat ir šaunioji ,,Draugų diena“ buvo laukiamiausia metų šventė, kuriai ruošdavomės iš visos širdies ir nekantriai jos laukdavome. Bendra veikla mus visus artino ir vienijo, tad esu dėkinga už gražią bei šiltą patirtį. 

Taip pat labai noriu padėkoti mokyklos širdžiai -  visiems mokytojams - už gyvenimiškas pamokas ir jų tikrumą! Ypatingas ačiū auklėtojai Dovilei Ušinskienei, kuri stipriai prisidėjo prie mūsų asmenybių kūrimo, kuri rūpinosi mumis lyg savo vaikais ir visada buvo nuoširdi. 

Nors kartais ir būdavo didžiausia kančia sėdėti viename suole su savo broliu dvyniu, bet tie metai buvo geriausi mano gyvenimo metai ir į nieką kitą jų nekeisčiau! Esu laiminga, kad turėjau galimybę čia mokytis ir šiandien galiu džiaugtis sukauptais prisiminimais ir gera nuotaika, kuri lydėdavo kone kiekvieną dieną!

Su gimtadieniu! 

Lik sveika, Mokykla! 

 

Evelina Kučaitė

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos